Εταιρεία

Η εταιρία Cosmotechnika δημιουργήθηκε το 1991 με κύρια δραστηριότητα την μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων.

Στην επαγγελματική διαδρομή αυτών των χρόνων έως σήμερα η Cosmotechnika έχει να επιδείξει την υλοποίηση μια ευρείας γκάμας τεχνικών έργων.

Στα πρώτα έτη δραστηριοποίησης η Cosmotechnika ασχολήθηκε με την Μελέτη – Επίβλεψη – Κατασκευή – Συντήρηση σε βιοτεχνικές-βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Το δεύτερο μισό της δεκαετίας του 90 η Cosmotechnika ανέλαβε για λογαριασμό του Cosmote τηλεπικοινωνιακά έργα και συγκεκριμένα την εγκατάσταση τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε σταθμούς βάσης κινητής τηλεφωνίας, εγκαθιστώντας στο διάστημα αυτό πάνω από 700 σταθμούς βάσης.

Στο τέλος αυτής της δεκαετίας αναλαμβάνει τηλεπικοινωνιακά έργα στη ΔΕΠΑ (RCC & LMR) στον κλάδο υψηλής πίεσης.

Κατά τη διάρκεια προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 αναλαμβάνει σημαντικά έργα τόσο σε επίπεδο Project Management όσο και σε επίπεδο εκτέλεσης έργων ηλεκτρονικού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε συνεργασία με τον ιαπωνικό κολοσσό Μatsushita Electric Industrial(Panasonic).

Μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων η Cosmotechnika με το brand Supportech και σε συνεργασία με τη Hochtief Ελλάς ανέλαβε για 2 έτη το Facility Management για τον τηλεπικοινωνιακό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό όλων των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Τα τελευταία 8 έτη η Cosmotechnika ασχολείται με τον κλάδο της Ενέργειας και ιδιαίτερα αυτής των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας(ΑΠΕ), όπως επίσης της εξοικονόμησης ενέργειας και της παροχής Ενεργειακών Υπηρεσιών(ΕΕΥ).

Παρακολουθώντας τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της Ενέργειας, η Cosmotechnika έχει ως άμεσους στόχους την προώθηση καινοτόμων υπηρεσιών στον συγκεκριμένο κλάδο όπως:

  • Εnergy Facility Management
  • ESCO Services (Εnergy Performance Contracting)
  • Energy Efficiency
  • Energy Storage
  • e-Mobility
  • Smart Cities-Houses
  • Energy Policy, Strategy and Planning

 

Απόδοση

Η αμοιβή μας είναι συνάρτηση του αποτελέσματος της ενεργειακής αποδοτικότητας που επιτυγχάνουμε στους πελάτες μας.

Εξειδίκευση

Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία, άρτια επιστημονική και τεχνική κατάρτιση και συνεχή εξειδικευμένη επιμόρφωση.

Αποτέλεσμα

Τα αποτελέσματα των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας είναι η καλύτερη διαφήμιση για την εταιρεία μας.